‍‍
صفحه نخست » اجتماعی کد خبر: ۲۰۷۵
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳
تعداد بازدید: ۱۶۸۸
بازدید از صفحه اول |
نسخه چاپی
|
ارسال به دوستان
|

کشکان: براساس گزارش قیمت خرده فروشی مواد خوراکی بانک مرکزی، قیمت تخم مرغ، پنیر، شیر و برنج در هفته منتهی به اول شهریورماه جاری افزایش یافت.

 بانک مرکزی با انتشار گزارشی آخرین تغییرات قیمتی کالاهای اساسی را در هفته منتهی به اول شهریور ماه اعلام کرد که بر اساس آن قیمت لبنیات نسبت به هفته مشابه سال گذشته 16.6 درصد، تخم مرغ 78.2 درصد، برنج 69.8 درصد، حبوب 93.5 درصد، میوه 48.8 درصد، سبزی های تازه 69.8 درصد، گوشت قرمز 39.6 درصد، مرغ 11.5 درصد، قند و شکر 40.2 درصد، چای 99.5 درصد و روغن 57.7 درصد افزایش یافته است.
بانک مرکزی البته اعلام کرده است که در گروه لبنیات قیمت پنیر و شیر پاستوریزه افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. همچنین در این آمار تصریح شده که قیمت تخم مرغ افزایش داشت و شانه‌ای ٧٦٠٠٠ الی ١٠٥٠٠٠ ریال فروش می رفت. در گرو ه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو اندکی افزایش یافت. در گروه حبوب، قیمت لوبیا سفید ثابت بود. بهای لوبیا قرمز افزایش جزئی ولی قیمت سایر اقلام این گروه کاهش داشت.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شد.

همچنین در گزارش بانک مرکزی آمده است که میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه های تازه بهای هلو، انگور و طالبی افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای سیب زمینی، لوبیاسبز و سبزی‌های برگی کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش داشت.

در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و قیمت گوشت مرغ کاهش یافت. در هفته مورد بررسی، بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

در ادامه درصد تغییرات قیمتی گروه‌های مواد خوراکی در بخش‌های مختلف مشاهده می‌کنید؛

* لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر و شیر پاستوریزه به ترتیب معادل 2.2 درصد و 1.3 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 3.0 درصد افزایش داشت.

* برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 0.2 درصد و 0.7 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب، قیمت لوبیا سفید ثابت بود. بهای لوبیا قرمز معادل 0.1 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.5 درصد تا 1.0 درصد کاهش داشت.

* میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه‌های تازه بهای هلو معادل 0.8 درصد، انگور 0.2 درصد و طالبی 5.9 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.7 درصد تا 9.6 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای سیب‌زمینی معادل 2.1 درصد، لوبیا سبز 5.4 درصد و سبزی‌های برگی 3.9 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.6 درصد تا 7.0 درصد افزایش داشت.

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

بانک مرکزی در ادامه گزارش تأکید کرده که در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و قیمت گوشت مرغ معادل 2.7 درصد کاهش یافت.

* قند، شکر، چای و روغن‌نباتی

همچنین در هفته مورد بررسی، بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.
 
                                       
 

مطالب مرتبط:
برچسب ها:  
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا: